THE EMPIRE OF CORPSES Subtitrat In Romana Desene animate noi


Despre film:
Într-o versiune alternativă a Angliei secolului al 18-lea, omul de ştiinţă Victor Frankenstein a descoperit o metodă de-a readuce la viaţă cadavrele, având în ele suflet, capacitatea de-a gândi de unele singure, a simţi sau a vorbi. După ce creaţia lui a fost distrusă, o altă metodă a fost folosită pentru a înlocui Sufletul lipsă cu unul artificial cunoscut drept „Necroware”. Acesta poate să fie actualizat şi îmbunătățit precum un program de calculator, însă cadavrul nu poate să vorbească, să simtă sau să gândească de unul singur.
Până în secolul al 19-lea, utilizarea cadavrelor a devenit una banală pe măsură ce Necroware a fost îmbunătăţit zilnic cu ajutorul unei mașinării cunoscute drept Charles Babbage la care au acces Inginerii în Cadavre. John Watson, un astfel de inginer aspirant, crează ilegal propria sa versiune de Necroware și își readuce la viaţă prietenul decedat pe care-l numește Friday. M., un membru al Serviciului Secret Britanic, face o înțelegere cu Watson după ce îl prinde: ori va merge la pușcărie, ori devine la rândul său Agent Secret al Imperiului Britanic. Alegerea lui Watson este evidentă.
În India, Watson şi Friday îl urmăresc pe fostul președinte american Ulysses S. Grant şi pe secretara lui. Cei doi sunt atacați de niște asasini, însă sunt salvați de către Căpitanul Frederick Burnaby, bodyguardul lui Watson. De asemenea, Watson primeşte sarcina din partea lui M. să îl găsească pe Alexei Fyodorovich Karamazov, un inginer rus care a furat The Memorandum – acesta conținând cercetările originale ale lui Frankenstein de readucere la viaţă a cadavrelor cu suflet și conștiință.

No comments

Leave a Reply