STA SA PLOUA CU CHIFTELE 1 – ONLINE IN ROMANA

Vă rugăm să instalați Adblock, fiidcă pot apărea reclame nedorite de la playerul video care este link de pe alte siteuri!


Server 2:

STĂ SĂ PLOUĂ CU CHIFTELE 1
STĂ SĂ PLOUĂ CU CHIFTELE 2
STĂ SĂ PLOUĂ CU CHIFTELE SERIALUL

Despre film:
Te-ai săturat să-ţi spună alţii ce trebuie şi ce nu trebuie să mănânci? Eşti dezamăgit că trebuie să mănânci aceleași alimente, zi după zi?  Abia aștepți ziua când vei putea comanda ce vrei şi când vrei? Ei bine, așteptarea ta s-a terminat.În 2009, pregăteşte-te să fii servit cu  Stă să plouă cu chiftele – o aventură hilară în. porţii gigantice.  Inspirată după îndrăgita carte pentru copii, filmul se concentrează pe un oraş în care mâncarea cade din cer în ploaie torenţială!

Inventatorul în devenire, Flint Lockwood, este un geniu cam a-social care scorneşte cele mai ciudate invenţii văzute vreodată.  Şi cu toate că invențiile lui, de la pantofii cu auto-spray şi până la translatorul-maimuță, au fost niște eşecuri răsunătoare care au creat o mulţime de probleme în micul orăşel al inventatorului, Flint nu se dă bătut. El vrea să descopere ceva care să-i facă pe oameni fericiţi. Când ultima maşinărie inventată de Flint pentru a transforma apa în mâncare distruge din greşeală întreaga piaţă centrală a oraşului, sărind în aer până la nori, el crede că şansa lui de a deveni inventator s-a pierdut definitiv.  Dar deodată se întâmplă un lucru neaşteptat – din norii unde zburase maşinăria încep să cadă cheeseburgeri.  Deci, maşina lui funcţionează!  Ploaia de mâncare devine un succes instantaneu, iar Flint se împrieteneşte pe dată cu Sam Sparks, o prezentatoare a rubricii meteo care venise în oraş pentru  a comenta ceea ce numea ea “cel mai important fenomen meteorologic din istorie.”
Dar atunci când oamenii lacomi încep să ceară tot mai multă mâncare, maşinăria începe să se comporte haotic, împroșcând lumea cu tornade de spaghete şi chiftele uriaşe. Când oraşul e pe cale să fie îngropat sub munți de bezele și cascade de pepeni verzi, Flint şi Sam trebuie să-şi folosească experienţa şi priceperea pentru a opri mașina și pentru a restaura normalitatea în oraș.

Leave a Reply