Menu

Mune – Gardianul lunii Dublat In Romana Online

Deconectați Adblock dacă nu se apasă play.

Despre film:
Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor.

Însă când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.

Versiunea dublată a animaţiei îi aduce pe actorul Dragoş Bucur în rolul simpaticului Mune şi pe cântăreaţa Delia Matache ca delicata şi curajoasa Glim, Vladimir Drăghia îşi face şi el debutul în dublaj, punând voce pentru un discipol sârguincios al lui Yule, Leeyoon.

Loading...

No comments

Lasă un răspuns