Jucării Părăsite Dublat In Romana Desene Animate Dublate

Vă rugăm să instalați Adblock, fiidcă pot apărea reclame nedorite de la playerul video care este link de pe alte siteuri!


Despre film:
Bazat pe cartea “Seara de după Crăciun”, scrisă de James Stevenson, “Jucăriile părăsite” evocă aventurile unei păpuşi de cârpă şi a unui biet ursuleţ de pluş, care încearcă să găsească alţi copii iubitori de jucării, după ce au fost aruncaţi la gunoi de foştii stăpâni, în favoarea unor cadouri de ultimă generaţie primite de Crăciun. Annie, este o păpuşă reparată pe ici pe colo, dar plină de petice. Ea este bună şi săritoare, spre deosebire de prietenul ei, Teddy.
Teddy este un ursuleţ de pluş mereu morocănos şi sever. Are totuşi, şi o parte bună, însă încearcă din răsputeri să o ascundă. Cei doi se ciondănesc mereu, dar în acelaşi timp ţin unul la altul ca o soră şi un frate.
Oare cei doi îşi vor găsi vreodată o familie iubitoare şi mai ales, un copil care să aibă grijă de ei pentru tot restul vieţii? Veţi afla numai urmărind acest film animat excepţional, plin de emoţie şi de culoare!

Leave a Reply