Incredibilul Hulk Online Dublat In Romana Sezonul 1 Episodul 1

Vă rugăm să instalați Adblock, fiidcă pot apărea reclame nedorite de la playerul video care este link de pe alte siteuri!

Despre film:
Legenda Incredibilului Hulk începe cu Dr. Bruce Banner, un om de ştiinţă genial, specializat în fizica nucleară. Acesta a fost motorul din spatele proiectului “Reactorul Nuclear Gamma”, o sursă revoluţionară de energie de un mare interes militar, şi mai ales o atracţie pentru generalul Thaddeus “Thunderbolt” Ross, ofiţerul de aviaţie care se ocupă de bază. Ura lui Ross pentru Banner se intensifică atunci când Betty, fiica lui, se îndrăgosteşte iremediabil de tânărul şi atrăgătorul om de ştiinţă.
Când în bază are loc o explozie, Banner nu este ucis în accident, dar se transformă într-o oribilă creatură humanoidă. Contrar opus felului de a fi al lui Banner, noua fiinţă în care s-a transformat este brutală, furioasă şi dispreţuitoare faţă de orice persoană mai slabă decât el. Condus de ură, creatura distruge baza, lasând ruine în spatele său. Denumit imediat de către un soldat “Hulk”, mutantul Banner devine ţintă în cea mai mare misiune de distrugere a armatei.
Crezând că Banner a fost implicat în sabotaj, Generalul Ross e hotărât să îl vâneze în numele securităţii naţionale. Apoi, aflăm că asistentul lui Banner, Sterns, lucrează de fapt pentru un răufăcător numit Gargoyle, care nu s-ar opri de la nimic în cucerirea lumii. Cu toate acestea, Stern este expus şi el din greşeală scurgerilor nucleare şi se transformă într-un mutant nebun, numit Conducătorul. Acum, Gargoyle lucrează pentru el şi împreună îl vânează pe Hulk pentru a-i fura superputerile de mutant.

Leave a Reply