Duncan Stapanul Focului online dublat in limba romana Desene Animate

Vă rugăm să instalați Adblock, fiidcă pot apărea reclame nedorite de la playerul video care este link de pe alte siteuri!

Stapanul Focului online dublat in limba romana

Inspirat din cartea de benzi desenate creata de Phil Hester & Andy Kuhn, Duncan ? stapanul focului spune povestea lui Duncan Rosenblatt, un baiat de 16 ani ai carui parinti sunt separati. Margaret este o mama absolut normala care isi creste baiatul intr-o casa din suburbii, iar tatăl, Belloc, este un dragon imens, dintr-o specie numita Kaiju.

Belloc era liderul Kaiju, iar atunci cand a izbucnit razboiul dintre Kaiju si oameni numai dragostea lui pentru Margaret a fost cea care a impedicat distrugerea ambelor tabere. Dupa terminarea războiului, toți dragonii Kaju s-au facut nevăzuți, iar Margaret a fost nevoita sa-l crească singura pe Duncan. Acesta e acum un licean obisnuit? cu exceptia tenului oarecum portocaliu si a temperamentului incendiar. Transferat la un liceu nou, se împrietenește cu Isabel si Ken si se îndrăgostește de cea mai frumoasa fata din scoală ? Jenna.

Stiind ca Duncan a implinit varsta la care poate înțelege responsabilitățile, Belloc pornește în căutarea fiului sau. Speranța lui cea mai fierbinte este ca Duncan va îndrăgi lumea Kaiju și va accepta sa devina moștenitorul tronului. Dar lucrurile nu sunt atât de simple…

No comments

Leave a Reply