desene cu Stuart Little in romana Dublate : Şoricelul familiei 1

Vă rugăm să instalați Adblock, fiidcă pot apărea reclame nedorite de la playerul video care este link de pe alte siteuri!


Server 2:

Descriere:
Doamna Little, domnul Little (Hugh Laurie) și fiul lor George merg la un orfelinat pentru a adopta un frățior pentru George. In timpul întâlnirilor cu copiii de aici, atenția le este atrasa de un șoarece pe nume Stuart, un șoarece care poate merge in doua picioare, vorbește, poarta hăinuțe si poate face, in principiu, cam aceleași lucruri ca un pui de om. Impresionați, domnul și doamna Little se hotărăsc sa-l înfieze si astfel, in familia lor intra un șoarece mic, încântător, curajos și plin de idei. George este cam dezamăgit de noul sau frate, însa motanul familiei este de-a dreptul terifiat de gândul ca va sta sub același acoperiș cu o asemenea creatura și se hotărăște sa facă tot posibilul sa scape de el cat mai curând.
Cu toate aceste dificultăți simpaticul rozător reușește sa-și găsească locul in aceasta lume a giganților și mai mult, se face iubit și copleșit cu afecțiune din partea tuturor.

ŞORICELUL FAMILIEI 1
ŞORICELUL FAMILIEI 2
ŞORICELUL FAMILIEI 3

Leave a Reply