DESENE CU BARBIE IN CELE 12 PRINTESE BALERINE

Vă rugăm să instalați Adblock, fiidcă pot apărea reclame nedorite de la playerul video care este link de pe alte siteuri!

desene animate cu barbi

MD20126ggxbog7sjm5MD2013
Server 2:

Server 3:

Despre film:
Odată, tare demult, muzica umplea de culoare un întreg castel unde nu una, nici două, ci 12 prinţese frumoase trăiau alături de tatăl lor, Regele. De la cea mai înaltă, la cea mai micuţă, tuturor celor 12 prinţese le plăcea dansul. Cea mai graţioasă balerină este însă, cea de-a şaptea prinţesă, Barbie. Regele, obosit să aibă grijă de 12 fete pline de energie de unul singur, cere ajutorul verişoarei sale, Rowena.
Lacoma Rowena distruge fericirea ce domnea în castel, sub pretextul creşterii unor “prinţese civilizate”. Nici un dans. Nici o muzică. Nici o distracţie. Prinţesele sunt în culmea disperării, până când Barbie descoperă o intrare secretă într-o lume magică, printr-un portal din dormitorul ei. Fetele se trezesc într-un minunat pavilion, într-o lume cu arbori şi copaci din aur şi argint. Praful magic din copaci le transformă rochiile de seară în rochii de balerine. În această lume, prinţesele fac ceea ce le place mai mult? dansează! Ele se reîntorc aici în fiecare noapte, până când li se tocesc pantofiorii. Sunt fericite din nou. Atât de fericite încât se hotărăsc să rămână.
Ceea ce nu ştie nimeni este că Rowena are planuri mari să devină regină şi îl otrăveşte pe Rege ca să-i ia coroana. Cu toate prinţesele plecate, Rowena câştigă şi mai multă putere asupra vărului său, pe care îl convinge să o numească regină. Dar nu totul e pierdut! Timidul şi simpaticul croitor al Curţii, care o iubeşte în secret pe Barbie, descoperă lumea magică şi le avertizează pe prinţese. Poate oare Barbie să-i dejoace planurile Rowenei şi să îl salveze pe tatăl ei? Cu ajutorul croitorului şi papagalului său înţelept, dar şi a pisicuţei ei iubitoare, Barbie şi surorile ei o împiedică pe Rowena şi restaurează veselia, muzica şi dansul la castel.

Leave a Reply