BARBIE IN ROMANA ONLINE : LACUL LEBEDELOR

Vă rugăm să instalați Adblock, fiidcă pot apărea reclame nedorite de la playerul video care este link de pe alte siteuri!


Despre film:
Intraţi într-o lume de dragoste şi încântare.

Barbie se trezeşte la viaţã în al treilea sãu film de animaţie, “Barbie în lacul lebedelor”. Având la bazã superba muzicã a lui Ceaikovski şi minunatul basm, Barbie joacã rolul lui Odette, tânara fiicã de brutar, care urmeazã un inorog în Pãdurea Fermecatã.

Vrãjitorul cel rãu, Rothbart, care doreşte sã o îngenuncheze pe verişoara sa, Regina cea Bunã şi sã cucereascã Pãdurea, o transforma pe Odette într-o lebadã. Regina cea Bunã face astfel încât Odette e om noaptea şi lebãdã ziua. Odette aflã cã, deşi nu e persoana cea mai potrivitã pentru aceastã misiune, e destinul ei sã salveze Pãdurea Fermecatã de Rothbart. Dar cum poate o tânãrã fatã, înarmatã doar cu curaj, cinste şi inteligenţã, sã realizeze acest lucru, în timp ce tânãrul prinţ Daniel se îndrãgosteşte de ea?

“Barbie în lacul lebedelor” combinã fantezia, baletul şi muzica de neuitat a lui Ceaikovski, în interpretarea Orchestrei Simfonice din Londra.
Peter Martins, conducãtorul Baletului din New York, a coregrafiat minunatele scene de dans ale acestui balet spectaculos într-un mod cu totul inedit. “Barbie în lacul lebedelor” ne aratã cã fiecare dintre noi suntem mai curajosi decât credem.

Leave a Reply