Aventurile Tigrisorului Online dublat in romana

Vă rugăm să instalați Adblock, fiidcă pot apărea reclame nedorite de la playerul video care este link de pe alte siteuri!


Decriere:
În filmul “The Tigger Movie” eroul tigru își dă seama că suferă de singurătate. Deși are prieteni minunați și tânărul Roo este un prieten de nădejde, el începe să se gândească la faptul că trebuie să mai existe şi alţi tigri. Aceasta îl conduce pe Tigrul exuberant să se angajeze într-o călătorie în “Pădurea de 100 de acri” pentru a-şi găsi familia sa uriașă. Când căutarea sa se dovedeşte inutilă, prietenii lui Tigrișorului încearcă să-l înveselească pretinzând că ei sunt familia sa şi-şi confecționează costume de tigru. Acest lucru îl face pe Tigrișor să tânjească şi mai mult după familia lui şi plin de încăpățânare se aventurează într-o furtună de zăpadă teribilă ca să-şi găsească rudele.

Pooh, Piglet, Rabbit, Roo şi Eeyore sunt îngrijorate şi formează un grup de căutare pentru a-l găsi. În sfârşit, inima lui Tigger îl readuce acasă și își dă seama că familia lui a fost întotdeauna alături de el – prietenii care-l iubesc şi au grijă de el.

Leave a Reply