loading...
Menu

SeeFood Online Subtitrat In Romana

Despre film:
SeeFood 2011, film animat online DVDRip, subtitrat în Română

Julius, un mare rechin, îl urmărește pe Pup şi cei doi discută despre numărul mare de ouă ale rechinului ce au acaparat reciful lui Pup. Mai târziu, în timp ce Julius vânează un banc de pești, doi scafandri umani apar din senin pentru a fura ouăle de rechin din recif. Pup face tot ce poate pentru a-i alunga, riscând să fie el însuși capturat, dar în cele din urmă scafandrii iau mai toate ouălele și se întorc pe țărm.
După acest incident, Pup se străduiește să pună la punct un plan de a-și salva toți „frații și surorile”. În timp ce se gândește la o modalitate, prietenul lui, Octo, apare şi îl duce pe Pup la o epavă veche unde își păstrează toate invențiile, încercând să găsească o cale de-a călători cât mai departe. Curând, Julius descoperă și el cum este să fii vânat atunci când se dorește să prindă niște pești, dar ajunge el însuși să fie agățat într-un cârlig mare și tras pe o barcă unde mai mulți oameni încearcă să-l omoare.
La scurtă vreme după aceea, Pup deja s-a hotărât că trebuie să-şi salveze frații și surorile, astfel că îl roagă pe Octo să-i construiască o mașinărie care să-i permită să călătorească pe uscat, dar Octo nu dorește să-l ajute. Când Julius află despre intențiile pe care le are Pup și altcineva ce dorește să-l folosească pe acesta într-n plan propriu, Julius se duce la Octo pentru ajutor, iar acesta îi construiește mașinăria ce îi va permite să meargă pe uscat.

Lăsă un mesaj dacă filmul nu merge… Mulțumesc!
loading...

No comments

Lasă un răspuns