loading...
Menu

Descendenţii Film Dublat In Romana Pentru Copii


Server 2:

Server 3:

Despre film:
They’re not bad. They’re just born that way.
În regatul Auradon, Ben, blândul fiu al regelui Adam şi al reginei Belle, oferă o şansă la izbăvire descendenţilor unor personaje negative clasice din lumea Disney: Cruella De Vil (Carlos), Maleficent (Mal), Regina cea Rea (Evvie) şi Jafar (Jay).

Lăsă un mesaj dacă filmul nu merge… Mulțumesc!
loading...
loading...

17 comments

 1. Inga spune:

  ese foarte interesant

 2. FLAVIA spune:

  hhhHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqQQQQQQQQQQQQQQQQQQwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwWWWWWWWWWWW

 3. Stadium Mirela spune:

  Este cel mai tare film din lume cred că 1000 de oameni au privit aces film oauuuuuuuuuuuuuuuuùuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !❤

 4. Anonim spune:

  belea rau de toooooott

 5. olga spune:

  este cel mai tare film pe care l-am vazut vreodata

 6. Dontu Maria spune:

  Incredibilllll….. Imposibilul e realitatea…. Iubirea adevărată nu e o vraja spectaculoasa ci o comoară splendida ….. Îi dau … Desigur…. Disney e cea mai buna companie de desene și filme animate!!!!!!

 7. Stegãrescu Oana Cristiana spune:

  Este del mai tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee film din toatã România!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Îi dau 5 milioaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee de stele !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Anonim spune:

  mie mi se incarca greu

 9. Anonim spune:

  esete cel mai tare film din toate tarile dau 90000000000 de stelute aurii cred ca mal il iubeste pe printul auradonului sper ca va fi si a 2 episod

Lasă un răspuns